duminică, 28 mai 2017

Important privind actiunile din 29 si 30 mai a.c.Lăsând alegoria și pregătirea aperceptivă deoparte, cu speranța că nu ne-am pierdut spiritualitatea, revenim cu PRECIZĂRI IMPORTANTE, privind acțiuniile imediate ale celor ce susțin PLATFORMA MILITARILOR, astfel:

 1. Luni 29 mai a.c. la ora 12.00 ne întâlnim militarii din București și din împrejurimi, în Parcul Izvor (alveola dinspre intrarea în Camera Deputaților/Palatul Parlamentului); cu acest prilej (după ce nu vom face inspecția ținutei), vom discuta despre Platforma Militarilor, iar cei care vor considera că le reprezintă interesele și nevoile vor semna pentru susținerea ei; mitingul este autorizat de PMB, dar recomandăm sa nu folosim în această primă zi materiale propagandistice (audio-video); obiectivul acestei întruniri este sa verificăm capacitatea de mobilizare și viteza de reacție a rezervistilor bucureșteni, pe de o parte, iar pe de altă parte, să demarăm procesul strângerii semnăturilor, prin care să obligăm organizațiile militarilor să acționeze coordonat, în favoarea celor pe care îi reprezintă!!  ”Exercițiul” nostru se încheie la ora 14.00, dar socializarea poate continua;
 2. Marți 30 mai a.c. la ora 12.00 ne adunăm alături și împreună cu reprezentanții SCMD (reprezentați din toată țara!!) și ne exprimăm solidaritatea cu toți militarii români, precum și cu Armata României (mai puțin cu capii vremelnici); la această acțiune se pot folosi materiale specifice acțiunilor sindicale; continuăm strângerea semnăturilor pentru Platforma Militarilor (locul va fi marcat cu un drapel tricolor de mici dimensiuni si cu un afiș inscripționat cu PLATFORMA MILITARILOR-SEMNĂTURI); defluirea se face cel târziu la ora 18.00.

Contăm pe discernământul participanților pentru a asigura un caracter demn, onorabil și civilizat demersului nostru, evitând provocările de orice fel.
Pentru cei care mai au nevoie de clarificări privind esența și conținutul Platformei Militarilor, în cursul acestei zile va fi repostată/retrimisă, iar membrii Grupului Național de Inițiativă vă vor oferi răspunsurile la întrebările dvs.
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!
Ne vedem în Parcul Izvor! Luni-bucurestenii! Marti-toata lumea!

Grupul Național de Inițiativă

3 comentarii: 1. Daca Dragnea va pleca...la plimbare, PSD ramane pe o... insula mare?

  http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=10476#p10476

  RăspundețiȘtergere


 2. Dupa ce isi permit sa modifice legile pentru a scapa de dosare penale, parlamentarii „se joaca cu focul”, marginalizand militarii si problemele lor.

  http://wp.me/p7iJRW-1fF

  RăspundețiȘtergere

Important privind actiunile din 29 si 30 mai a.c.

Lăsând alegoria și pregătirea aperceptivă deoparte, cu speranța că nu ne-am pierdut spiritualitatea, revenim cu PRECIZĂRI IMPORTANTE, p...