vineri, 26 mai 2017

ANUNȚ IMPORTANT!



”ORDIN DE CHEMARE”

Camarazi militari,
Se convoacă, la data de 29 și 30 mai a.c., începând cu ora 12.00, în Parcul Izvor (alveola dinspre intrarea în Camera Deputaților), din București toți militarii rezerviști, precum și membrii familiilor militarilor activi solidari, care se simt nedreptățiți, umiliți, păcăliți, discriminați și batjocoriți.
Obiectiv: exprimarea clară și fără echivoc a hotărârii de a ne (re)dobândi onoarea și demnitatea militară, grav lovite de guvernanți vremelnici și chiar camarazi iresponsabili!
Scopuri:

  1. Clarificarea statutului social al militarului român;
  2. Încetarea prigoanei financiare și psihologice asupra rezerviștilor
  3. Salarizarea decentă a militarilor activi;
  4. Salvarea Armatei Române!

Au confirmat participarea reprezentanți ai tuturor organizațiilor rezerviștilor, inclusiv membri ai ANCMRR, precum și un mare număr de militari neafiliați.
Pentru copii și/sau nepoți se asigură accesul liber la locurile de joacă.
Ținuta, adaptată anotimpului și stării vremii. Umbrela pregătită!
Nu se asigură hrană rece.
Cei care din motive întemeiate nu pot participa (bolnavi netransportabili, domiciliul/reședința in garnizoane îndepărtate sau dețin ”pensii nesimțite”) pot posta susținerea video pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/1686473368235919/ ) sau pot trimite susținerea scrisă (gradul, numele, prenumele și localitatea) la mitingul de mai sus, pe coală A4, la adresa de e-mail: platformamilitarilor@gmail.com, până cel mai târziu la 28.05.2017 ora 18.00. Colile A4 vor fi depuse la locul de adunare.

Citiți și dați mai departe! Veniți alături! Luptăm și pentru Tine!
Retransmiteți prin SMS, tuturor militarilor din listele de contacte: ”Mobilizare generala in Parcul Izvor din Bucuresti, pe 29 si 30 mai ora 12.00.”

Grupul National de Initiativa

Un comentariu:



  1. Nu cumva, parlamentarii (PSD) cred ca se joaca cu militarii, rezervistii si chiar cu NATO?

    https://youtu.be/9GTaUBAtSKY

    RăspundețiȘtergere

Important privind actiunile din 29 si 30 mai a.c.

Lăsând alegoria și pregătirea aperceptivă deoparte, cu speranța că nu ne-am pierdut spiritualitatea, revenim cu PRECIZĂRI IMPORTANTE, p...